O NAMA

Glazbeni centar Musicorum je centar profesora entuzijasta. 

musicbann1.jpg

Glazbeni centar Musicorum nova je vizija glazbenog stvaralaštva na području Republike Hrvatske.

Nakon dogovora članova Musicoruma, Glazbeni centar Musicorum otvoren je od 1. veljače 2019. Cilj Musicoruma je svestran, a to je da u jednom centru, sa odličnim timom profesora, nudimo sve što je potrebno kako bi polaznik napredovao, usavršio i obogatio svoje glazbeno znanje, odnosno obrazovanje. To može biti dodatno usavršavanje ako polaznik ide ili ima završeno glazbeno obrazovanje, a tu smo i za polaznike koji nemaju glazbeno obrazovanje, a željeli bi nešto naučiti. Sve o Musicorumu i članovima centra pratite u nastavku.
Poseban naglasak stavljamo na naše seminare koje održavamo svake godine.

Ukratko

U svakom poslu važno je iskustvo. U našem Musicorumu imamo profesore koji to itekako imaju, ne samo u pedagoškom radu, već i u ostalim disciplinama koje su i uključene u naš Musicorum.

Nudimo seminare, masterclassove, poduke i kampove. Trenutno imamo profesore koji su zaduženi za slijedeće instrumente: gitara, klavir, saksofon te teorija glazbe (solfeggio) i rad u glazbenom programu Sibelius.

Naš tim trenutno čini 5 akademski obrazovanih glazbenika na području cijele Lijepe naše i naši gosti, odnosno vanjski suradnici.

Nismo vezani za jednu lokaciju. Pratite nas, možda uskoro dolazimo i u Vaše mjesto.

Image

Radionice

Radionicu vrši svaki profesor samostalno u sklopu Musicoruma. Polaznik može tražiti radionica koliko i kad god želi po dogovoru sa mentorom.

Seminari

Seminari se vrše u sklopu Musicoruma u trajanju od jednog dana.

 

Masterclassovi

Masterclassovi se vrše u sklopu Musicoruma u trajanju od jednog dana pa na više.

Kampovi

Kamp se vrši u sklopu Musicoruma u trajanju od nekoliko dana. Uskoro više informacija.

Image
Image

Natjecanja

'MUSICORUM_fest' prvo je komorno (koprivničko) glazbeno natjecanje koje je u realizaciji Glazbenog centra Musicorum.

Realizacija projekta

Glazbeni centar Musicorum itekako ima iskustva u realizaciji projekata, s toga vam stojimo na raspolaganju u realizaciji vaših ideja, a otvoreni smo i za suradnju.