O NAMA

Glazbeni centar Musicorum je centar profesora entuzijasta. 

musicbann1.jpg

Glazbeni centar Musicorum nova je vizija glazbenog stvaralaštva na području Republike Hrvatske.

Nakon dogovora svih 6 članova Musicoruma, Glazbeni centar Musicorum otvoren je od 1. veljače 2019. Cilj Musicoruma je svestran, a to je da u jednom centru, sa odličnim timom profesora, nudimo sve što je potrebno kako bi polaznik napredovao, usavršio i obogatio svoje glazbeno znanje, odnosno obrazovanje. To može biti dodatno usavršavanje ako polaznik ide ili ima završeno glazbeno obrazovanje, a tu smo i za polaznike koji nemaju glazbeno obrazovanje, a željeli bi nešto naučiti. Sve o Musicorumu i članovima centra pratite u nastavku.

Ukratko

U svakom poslu važno je iskustvo. U našem Musicorumu imamo profesore koji to itekako imaju, ne samo u pedagoškom radu, već i u ostalim disciplinama koje su i uključene u naš Musicorum. Popis naši održanih projekata pogledajte ovdje.

Nudimo seminare, masterclassove, poduke i kampove. Trenutno imamo profesore koji su zaduženi za slijedeće instrumente: gitara, klavir, harmonika, flauta, saksofon te teorija glazbe (solfeggio) i rad u glazbenom programu Sibelius.

Naš tim trenutno čini 6 akademski obrazovanih glazbenika na području cijele Lijepe naše i naši gosti, odnosno vanjski suradnici.

Nismo vezani za jednu lokaciju. Pratite nas, možda uskoro dolazimo i u Vaše mjesto.

Image

Poduke i seminari

Radionice

Radionicu vrši svaki profesor samostalno u sklopu Musicoruma. Polaznik može tražiti radionica koliko i kad god želi po dogovoru sa mentorom.

 

Seminari

Seminari se vrše u sklopu Musicoruma u trajanju od jednog dana.

Masterclassovi i kampovi

Masterclass

Masterclassovi se vrše u sklopu Musicoruma u trajanju od jednog dana pa na više.

 

Kamp

Kamp se vrši u sklopu Musicoruma u trajanju od nekoliko dana. Uskoro više informacija.

Image